L’Ús del Wok a la Cuina Xina

El Uso del Wok en la Cocina China

A Restaurant Shang Haï, el wok és un dels elements més importants a la nostra cuina. Aquest utensili tradicional no només és essencial per preparar els nostres plats més emblemàtics, sinó que també simbolitza la versatilitat i la riquesa de la cuina xinesa.

Versatilitat del Wok

El wok és famós per la seva versatilitat. Aquesta paella de fons rodó s’utilitza per a una àmplia varietat de tècniques culinàries, incloent saltejat, fregit profund, estofat i vaporitzat. A Shang Haï, fem servir el wok per preparar plats com el Chow Mein de Pollastre, on els fideus se saltegen ràpidament a alta temperatura, absorbint els sabors intensos de les verdures fresques i la salsa especial de la casa.

Eficiència i Rapidesa

Un dels principals avantatges del wok és la seva eficiència. Gràcies al seu disseny, permet cuinar aliments ràpidament a altes temperatures, conservant-ne els nutrients i els sabors. Aquest mètode de cocció ràpida és perfecte per als nostres Saltejats de Verdures, on cada ingredient es cuina a la perfecció, mantenint la seva textura cruixent i sabor vibrant.

Història i Tradició

L’ús del wok a la cuina xinesa té una història de més de 2000 anys. Originari de la Xina, aquest utensili ha evolucionat i s’ha perfeccionat al llarg dels segles, convertint-se en un símbol de la cuina asiàtica. A Restaurant Shang Haï, respectem aquesta tradició i utilitzem tècniques ancestrals per preparar els nostres plats, assegurant una experiència autèntica per als nostres clients.

Plats Destacats a Shang Haï

Alguns dels nostres plats més populars preparats amb wok inclouen el Pollastre Kung Pao, un plat picant amb cacauets i xilis, i el Arròs Frit Shang Haï, una deliciosa barreja d’arròs, verdures i proteïnes cuinades a la perfecció al wok. Cada plat és una mostra de com aquest utensili pot realçar els sabors i les textures dels ingredients.

Experimenta el Wok a Shang Haï

Et convidem a Restaurant Shang Haï perquè descobreixis la màgia del wok a la nostra cuina. Vine i gaudeix d’una experiència culinària única on cada plat és una celebració de la tradició i la innovació.